Feestje in de Laurier

Lieve buren,

Vanaf maandag 28 december tot en met zondag 10 januari verhuist het Feestje van de Buurvrouw met veel plezier naar hartje Jordaan. Samen met Kookpunt de Hoop mogen we twee weken lang ons intrek nemen in kookstudio De Laurier, op de Laurierstraat 250. We zullen dan niet één, maar alle dagen in de week van 11.00 tot 19.00 open voor superlekkere en gezonde take away waar geen dier (en eigenlijk ook geen sojaboon) aan te pas komt.

Dacht je dat jouw favoriete comfort food niet vegan was? Kom dan z.s.m. langs om te genieten van onze plant based Foe Yong Hai, Butter Chicken, Mac & Cheese of BBQ glaced Meatloaf. En omdat je je eigen lunch of diner samenstelt uit ons ‘all vegan pick & choose’ menu kun je het zo simpel of uitgebreid maken als je zelf wil.

Het Feestje van de Buurvrouw start in de Laurier een bijzondere samenwerking met Kookpunt de Hoop: een vrijzinnige keukenwerkplaats in aanbouw. In Maakgemeenschap de Hoop in Zaandam wordt – as we speak – keihard getimmerd om de fraaie, ruime kookstudio te bouwen, met moestuin en al. Wij willen dolgraag helpen om dit project te realiseren en daarom slaan we de handen nu inéén.

Om te laten zien hoe veelzijdig en veelbelovend Kookpunt de Hoop is serveren we in de Laurier niet alleen onze eigen afhaalmaaltijden, maar bieden we ook producten aan die rechtstreeks uit een aantal van de talloze ateliers van De Hoop afkomstig zijn: Chocoladelekkers van Wonderbars, kersenwijn van fruit zonder bestemming: Wildwijn, ambachtelijke BBQ Bloody Hot Sause en topkoffie van De Koffiecamper.

Op deze manier willen we laten zien wat Kookpunt de Hoop zoal te bieden heeft en hopen we zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken voor het project. En (zoals altijd met supertoffe bouwprojecten) zijn er inkomsten nodig om alles af te bouwen. Daarom is er ook een van Crowdfund van Kookpunt de Hoop opgezet door Saskia Hardus, één van de initiatiefnemers. Alle beetjes helpen om Kookpunt de Hoop te realiseren!

We hopen van harte om zo veel mogelijk van jullie te mogen verwelkomen in de Laurier.
Wíj hebben er alvast heel erg veel zin in!

Feestelijk groetend,
Jullie buurvrouw

PS: Mochten er buren zijn die het jammer vinden dat het Feestje even niet opereert vanuit de Stadionbuurt, dan horen we het graag. In dat geval zorgen we er met liefde voor dat op woensdagavond gewoon een maaltijd kan worden opgehaald op het vertrouwde adres.

www.delaurier.nl

Copyright Victor Meijer

2 Replies to “Feestje in de Laurier”

  1. Dag Judith,
    Vanuit Lelystad wens ik je veel succes en plezier met dit bedrijf. Vanaf april bestellen wij elke week een keer bij diverse restaurants in Bataviahaven om ze aan de gang te houden en zijn hoopvol dat het gaat lukken. Een goede start toegewenst.
    Fijne kerst en het allerbeste voor het nieuwe jaar.
    Hanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *